Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

Η μαζική φωνή έδωσε το σύνθημα Ελπίδας και Περηφάνιας!

Πρωτοφανής σε δυναμισμό και μαζικότητα ήταν η χθεσινή κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ημαθίας, Ζήση Πατσίκα.

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στην «Εληά» η εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Ζήση Πατσίκα αποκάλυψε τη δυναμική που έχει ο νέος υποψήφιος με ιδέες και όραμα και τη θέληση για νίκη με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ημαθίας.


Άνθρωποι κάθε ηλικίας και διαφορετικών πολιτικών προβληματισμών βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης κοντά στον υποψήφιο Βουλευτή για να ακούσουν τις απόψεις και τις θέσεις ενός νέου ανθρώπου που παρόλη τη σημερινή δύσκολη συγκυρία βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα των πολιτών, προτείνοντας λύσεις μέσα από ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τη γεωργία και τον τουρισμό.

Η προσέλευση υποστηρικτών και οπαδών ήταν αθρόα και ενθουσιώδεις και μάλιστα η ομιλία του διακόπηκε αρκετές φορές από χειροκροτήματα και συνθήματα των νέων.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ζήσης Πατσίκας σε μία άμεση και τεκμηριωμένη ομιλία η οποία κινήθηκε μακριά από τον παλαιοκομματικό και ξύλινο λόγο, αναφέρθηκε στο όραμα και τις ιδέες του για το Νομό Ημαθίας συγκεκριμένα, αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι το μεράκι του νέου για δουλειά και προσφορά είναι η καλύτερη επιλογή για τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Ο 33χρονος υποψήφιος κατέθεσε αναλυτικά τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στον βασικό πυλώνα του προγράμματός του και αφορούν στη γεωργική παραγωγή, τη στήριξη της μεταποίησης και την προώθηση του τουρισμού. Πρόκειται για ρεαλιστικές προτάσεις που, όπως είπε, θα βγάλουν την Ημαθία από την κρίση: «Η Ημαθία παράγει, κι αφήσουν κάποιοι την καραμέλα ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα».

Φίλοι, υποστηρικτές και απλός κόσμος άκουσε με προσοχή ένα λόγο απλό και κατανοητό, έναν λόγο πολιτικό και ουσιαστικό, έναν λόγο που επικεντρώθηκε σε όσα απασχολούν και ενδιαφέρουν τους πολίτες, χωρίς λαϊκισμούς και μικροπολιτικές. Και κυρίως έναν λόγο ιδιαίτερα ενωτικό για όλο τον ελληνικό λαό ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης . «Πρόκειται για τα αυτονόητα. Είναι πράγματα υλοποιήσιμα για τα οποία θα δουλέψω την επομένη των εκλογών» δεσμεύτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής.

Ο Ζήσης Πατσίκας εξαπέλυσε επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς, ενώ αναφερόμενος στα μικρότερα κόμματα και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» υπογράμμισε ότι «Ψήφος σε αυτά τα κόμματα σημαίνει φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ».

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή προλόγισε ο Χρήστος Γιαννακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: