Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

Στο πλευρό των πολυτέκων ο Ζήσης Πατσίκας

Κοντά στις πολύτεκνες οικογένειες του Νομού Ημαθίας, βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ζήσης Πατσίκας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής έγινε δεκτός από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας και την πρόεδρο Αντωνία Αντωνιάδου το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του συλλόγου στη Βέροια.

Ο Ζήσης Πατσίκας υπογράμμισε στη συνάντηση τη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά για την αποκατάσταση των πολυτεκνικών επιδομάτων, που θα ανακουφίσει τις οικογένειες που εξακολουθούν να θρέφουν πολλά παιδιά με στερήσεις και προσωπικές θυσίες.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο Αντώνης Σαμαράς έχει δεσμευτεί επανειλημμένως και με τρόπο αναμφισβήτητο ότι θα αποκαταστήσει τις αδικίες στους πολύτεκνους. Η Νέα Δημοκρατία επανορθώσει την αδικία που υπέστησαν οι πολύτεκνοι και θα ακολουθήσει αποφασιστική πολιτική στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας» δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής.

Ο ίδιος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι η περικοπή των ελάχιστων επιδομάτων που λαμβάνουν οι πολύτεκνοι δεν θα έκλεινε τη μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού και υπογράμμισε ότι «στην κάλπη οι πολύτεκνοι θα τιμωρήσουν όσους τους έφεραν σήμερα σε αυτή την κατάσταση. Οι πολύτεκνοι γνωρίζουν και θυμούνται τι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία για τους πολύτεκνους».

Από την πλευρά τους τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από το αποτέλεσμα της συνάντησης, θεωρώντας δεδομένη την επιτυχία του νέου υποψήφιου Βουλευτή, Ζήση Πατσίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: