Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

Στην τελική ευθεία Νίκης ο Ζήσης Πατσίκας - «Η Βουλή χρειάζεται νέους ανθρώπους»

Ασταμάτητες είναι οι επαφές του υποψήφιου Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Ζήση Πατσίκα, στις πόλεις της Βέροιας, της Νάουσας, της Αλεξάνδρειας και των χωριών του κάμπου της Ημαθίας.

Λίγο πριν την κρίσιμη στιγμή της κάλπης, ο υποψήφιος Βουλευτής περιοδεύει σε γειτονιές και καφενεία, συνομιλεί με φίλους, υποστηρικτές και απλό κόσμο και λαμβάνει τα μηνύματα νίκης για τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη και δυναμική εμφάνιση του υποψήφιου Βουλευτή στην κεντρική προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Πέμπτης στην «Εληά», ο Ζήσης Πατσίκας πιστεύει ακράδαντα σε ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα δικαιώσει απόλυτα τη Νέα Δημοκρατία και θα της δώσει αυτοδυναμία και επίσης, σε ένα εκλογικό αποτέλεσμα με σίγουρη τη νίκη για τον ίδιο.

Δύο24ωρα πριν την τελική ευθεία για την κάλπη οι συναντήσεις του υποψήφιου Βουλευτή εντείνονται.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Ζήσης Πατσίκας περπάτησε στους δρόμους της Βέροιας και συγκεκριμένα στο Πασακιόσκι, το Τσερμένι, τον Προμηθέα, την Πλατεία Ωρολογίου και τις εμπορικές οδούς Πιερίων και Βενιζέλου. Συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι τόνισαν πως θα τον στηρίξουν με την ψήφο τους, δηλώνοντας παράλληλα ότι «Η Βουλή χρειάζεται ανανέωση, η Βουλή χρειάζεται νέους ανθρώπους».

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ζήσης Πατσίκας έδωσε δυναμικό παρόνστον Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα Παλαιμάχων που πραγματοποιήθηκε στο Διαβατό, ενώ μετά το τέλος του αγώνα συναντήθηκε με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: