Πέμπτη, Απριλίου 26, 2012

"Πλημμύρισε" η Εληά... γυναίκες!

Το «ωραίο φύλο» τίμησε το βράδυ της Τρίτης ο υπ. Βουλευτής Ν. Δημοκρατίας, Ζήσης Χ. Πατσίκας, σε εκδήλωση γυναικών που διοργάνωσε στην «Εληά» της Βέροιας. Στη γεμάτη γυναικεία χαμόγελα αίθουσα, δεσποινίδες και κυρίες της πόλης και των γύρω περιοχών υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, λουλούδια και φιλιά τον νεαρό υποψήφιο με τις ευχές για έναν επιτυχημένο αγώνα να κυριαρχούν μέσα σε μια έντονα προεκλογική ατμόσφαιρα.
«Οι νέοι πρέπει να βγουν μπροστά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για να αλλάξει το τοπίο στην Ημαθία» τόνισε ο 33χρονος οικονομολόγος-δημοσιογράφος. «Δε θέλουμε...

νέα κόμματα, θέλουμε νέα πρόσωπα, με πρόγραμμα, με σοβαρότητα, με υπεύθυνο πολιτικό λόγο» συμπλήρωσε ο υπ. βουλευτής, ασκώντας δριμεία κριτική στους νέους πολιτικούς σχηματισμούς που «ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια», όπως είπε, «χωρίς πρόγραμμα, χωρίς λόγο, καλλιεργώντας μόνο το θυμό, τη μισαλλοδοξία και τα πιο ακραία πάθη».
Οι παρευρισκόμενες κυρίες εκφράστηκαν με ενθουσιασμό για το γεγονός ότι ο υπ. βουλευτής παρουσίασε αναλυτικά τα προβλήματα που υπάρχουν και τις λύσεις που αυτός προτείνει στα θέματα της γεωργίας και του τουρισμού στην Ημαθία, χρησιμοποιώντας νεανικό λόγο, μακριά από την ξύλινη, παλαιοκομματική γλώσσα.
«Δεν υπόσχομαι τίποτα», τόνισε με έμφαση ο Ζήσης Πατσίκας. «Θα κάνω έναν αγώνα καθαρό και τίμιο. Ηθικό και σοβαρό. Μιλώ με πρόγραμμα. Όχι με υποσχέσεις. Η επένδυση στον Τουρισμό και τη Γεωργία είναι για μένα μονόδρομος ανάπτυξης και εγγύηση δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Αφήστε τα διλήμματα, τα Μνημόνια και τα «Αντιμνημόνια». Μπορούμε μόνοι μας! Ο Θεός και η φύση έχουν φροντίσει να μας παράσχουν έναν ευλογημένο και πανέμορφο τόπο. Ήρθε η ώρα, με νέες δυνάμεις, νέο ήθος και ζωντάνια, να ασχοληθούμε επιτέλους σοβαρά με τον τόπο μας».
Ο υποψήφιος βουλευτής Ζήσης Πατσίκας ανέπτυξε τις βασικές προτάσεις του προγράμματός του για το νομό, που θα τεθούν σε εφαρμογή την επομένη των εκλογών. «Η επιστροφή των νέων στην αγροτική παραγωγή και η ανάπτυξη του τουρισμού στο νομό μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να αποτελέσουν κίνητρο ανάπτυξης στην Ημαθία» υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής, παραπέμποντας για τις λεπτομέρειες του προγράμματός του στο έντυπο που είχε ήδη μοιράσει αλλά και στην ηλεκτρονική του μορφή, στην ιστοσελίδα zisispatsikas.gr.
Κατά τη λήξη της εκδήλωσης, ο υπ. Βουλευτής ζήτησε την πολιτική στήριξη των γυναικών στις εκλογές της 6ης Μαΐου, τονίζοντας:
«Να δείτε θέλω σε μένα το δικό σας παιδί. Τον ανηψιό και το εγγόνι σας. Τον φοιτητή γιο σας, το νέο επαγγελματία που αγωνίζεται και δεν εφησυχάζει, όταν τα πάντα γύρω του μοιάζουν να καταρρέουν. Να δείτε το νέο επιστήμονα που παλεύει να καταξιωθεί σε μια κοινωνία που εξοστρακίζει τα νέα παιδιά στο εξωτερικό, να δείτε σε μένα τα νιάτα αυτού του τόπου που συμμετέχουν ενεργά, με όλο τους το «είναι», στον αγώνα για την επανεκκίνηση της ζωής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: