Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

Εντείνει τις επαφές του ο Ζήσης

Σε συνεχή κίνηση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ζήσης Πατσίκας καθώς εντείνονται οι προεκλογικές του επαφές με φίλους, στελέχη και απλούς ανθρώπους σε όλο το Νομό. Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπερνά κάθε προσδοκία καθώς η φρεσκάδα της νέας υποψηφιότητας μαγνητίζει το ενδιαφέρον των πολιτών οι οποίοι δε χάνουν ευκαιρία να ανοίγουν ζωηρούς διαλόγους και να θέτουν σκληρά, τις περισσότερες φορές ερωτήματα.

Στα πλαίσια της περιοδείας του στο Νομό, ο Ζήσης Πατσίκας βρέθηκε...
το απόγευμα της Πέμπτης στον πρώην Δ. Πλατέος όπου περιόδευσε στο Πλατύ, το Κλειδί, τα Τρίκαλα, την Κορυφή και την Πρασινάδα, συζήτησε με ανθρώπους των περιοχών και ενημερώθηκε από τους φίλους του για την προεκλογική κατάσταση που επικρατεί.
Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στο παζάρι του Μακροχωρίου όπου μοίρασε το προεκλογικό του πρόγραμμα, συνομίλησε με πολίτες ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές όπου συμμετείχε σε ζωηρούς διαλόγους, τόσο με αγοραστές όσο και με τους πωλητές της λαϊκής. Στις συζητήσεις που είχε, διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η αγανάκτηση του κόσμου καθώς και η πλήρης δυσπιστία του στην κεντρική επιλογή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, να βάλει δηλαδή τη χώρα στο Μνημόνιο.
Με τους αγοραστές να διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν και τους πωλητές να βλέπουν τα προϊόντα τους στους πάγκους, ο Ζήσης Πατσίκας προσπάθησε να εξηγήσει το πώς βλέπει η Νέα Δημοκρατία την κατάσταση, κυρίως με τη σταδιακή μείωση της φορολογίας, η οποία θα ρίξει και τις τιμές στο ράφι, με την αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων και πολυτέκνων αλλά και με τη βασική γραμμή του κόμματος, σύμφωνα με την οποία, δεν πρόκειται να ξανασυμβούν οριζόντιες, όπως λέγονται, δηλαδή άδικες και χωρίς διακρίσεις, περικοπές και μειώσεις.

Το πρόγραμμα του υπ. Βουλευτή για το Σαββατοκύριακο έχει ως εξής:
Σάββατο πρωί: περιοδεία στην πόλη της Νάουσας
Σάββατο απόγευμα: περιοδεία στους πρώην Δήμους Βεργίνας και Μελίκης
Σάββατο βράδυ: Συνάντηση νέων στην Αλεξάνδρεια, καφέ «Μίνιμαλ»
***************************
Κυριακή πρωί: περιοδεία στον πρώην Δ. Μακεδονίδας
Κυριακή απόγευμα: περιοδεία στον πρώην Δ. Ειρηνούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: